S.H CATO AB

VI HJÄLPER ER MED RADIOKOMMUNIKATIONSSYSTEM

KONTAKTA OSS IDAG

VÅRA TJÄNSTER

Vi på Cato AB i Malmö erbjuder er tjänster inom kommunikationsradio, radioutrustning, radiosystem, back-kameror och alkolås. Med lång erfarenhet inom branschen kan vi garantera professionell hjälp. Välkommen att kontakta oss vid frågor eller för en offert.

KOMMUNIKATIONSRADIO

Hos oss hittar du flera olika system för kommunikationsradioutrustning med direktkommunikation en till en eller en till många. Vi erbjuder kommunikationsradio för industri-, privat- eller företagsbruk. Med hjälp av oss får du skräddarsydda helhetslösningar efter era behov.

RADIOUTRUSTNING

Vi erbjuder all typ av radioutrustning så som radiosändare, radiomottagare med mera.

RADIOSYSTEM

Med hjälp av oss får du en problemfria helhetslösning för ditt företag. Vi säljer, installerar och servar alla typer av radiosystem.

BACK-KAMEROR

Det är lätt att missa döda vinkeln när du ska backa ut från en parkering, backa runt ett hörn eller liknande. Med en back-kamera i bilen blir det betydligt enklare! Vi erbjuder back-kameror i olika modeller och märken. Kontakta oss för mer information.

ALKOLÅS

När man har druckit alkohol ska man absolut inte köra ett fordon. Ibland är det svårt att ha kontroll över alla sina anställda eller svårt att veta om man är kapabel till att köra eller inte. I dessa lägen är det perfekt med ett alkolås. Vi erbjuder installation och service av olika typer av alkolås för olika typer av fordon.